Stijnen: "Koster mag niet weggaan"

Stijnen: Koster mag niet weggaan

Stijnen: "Koster mag niet weggaan"

Print
Club Brugge beleeft een slecht seizoen, maar doelman Stijn Stijnen wijt dat niet aan de trainer, de manager of zijn ploegmaats. Hij vindt dan ook dat Adrie Koster moet blijven.

"De situatie is zorgwekkend en we moeten dringend een reeks neerzetten. Maar ik weiger te geloven dat iemand in onze kleedkamer zich niet bewust is van de moeilijke situatie. Als het slecht gaat, wil de pers het altijd negatief zijn. Vorig seizoen waren we 'lekker nonchalant en speels', nu heet het dat we 'een slechte mentaliteit' hebben", vertelt hij in een krant van De Persgroep.

De kritiek op ploegmaats Blondel en Dirar vindt de doelman onterecht. Ook trainer Adrie Koster kan op zijn steun rekenen. "Ik mag er niet aan denken dat Koster weg zou moeten. De kracht die Koster deze dagen uitstraalt op de spelersgroep is enorm. Dat is klasse, chapeau, en dat heb ik hem vorige week ook persoonlijk gezegd."

Ook manager Luc Devroe krijgt complimentjes. "Bij Devroe heb ik, echt waar, hetzelfde goede gevoel als bij Antoine Vanhove destijds. Devroe heeft hier al goed gewerkt", besluit Stijnen.

Meer voetbalnieuws