Logan Bailly wil weg bij Borussia Mönchengladbach

Logan Bailly wil weg bij Borussia Mönchengladbach

Logan Bailly wil weg bij Borussia Mönchengladbach

Print
Logan Bailly hoopt het Duitse Borussia Mönchengladbach zo snel mogelijk te verlaten. Trainer Michael Frontzeck heeft de doelman na een mindere periode minstens tot Nieuwjaar aan de kant gezet.

Bailly kreeg in de Duitse competitie heel wat tegendoelpunten te verwerken. De coach van de rode lantaarn heeft de doelman zeker tot Nieuwjaar uit de ploeg geweerd. Onze landgenoot is daar niet over te spreken.

"Elke keeper heeft wel eens een periode waarin hij minder in vorm is. Als je een goede coach bent en voetbal kent, dan weet je dat het niet goed is om een doelman uit de ploeg te zetten als het eens iets minder gaat", vertelt hij aan Sporza.

Bailly, die werd uitgefloten door de supporters, wil snel weer in het doel staan en hoopt dat de Duitse eersteklasser hem zal verhuren. Hij denkt dan bijvoorbeeld aan Standard. "Ik zou er kunnen spelen tot Sinan Bolat weer in topvorm is", klinkt het.

Oostenrijk

Bailly kwam voor het laatst uit voor de Rode Duivels tegen Oostenrijk. Het duel eindigde toen op 4-4. "Als die laatste bal niet door mijn benen gaat, ben ik de man van de match."

Toch mogen we hem weer snel in het doel verwachten. "Dat Gillet zou spelen tegen Rusland was al lang afgesproken. De coach zegt dat hij op me rekent en dat hij er is voor mij", besluit Bailly.

Meer sportnieuws