"Een koud, donker wijf. Ze vindt het moedig kindjes te doden"

Een koud, donker wijf. Ze vindt het moedig kindjes te doden

"Een koud, donker wijf. Ze vindt het moedig kindjes te doden"

Print
De passage van Angelina Elander bij 'Goedele Nu' zindert nog na. Elander is de vrouw die Kim De Gelder als een soort halfgod ziet. Kamagurka, die eveneens aan tafel zat in de show, walgt er nog steeds van. "Een koud, donker wijf. Een giftige slang", noemt hij haar.

Elander zegt dat ze graag bij de moorden was geweest die Kim De Gelder pleegde in kinderdagverblijf Fabeltjesland. "Ik was er graag bijgeweest, ik had graag zo'n donker moment willen beleven. Het slechtste en het donkerste van de mens fascineert me. Ik vind het moedig om kleine en weerloze kinderen te vermoorden."

Kamagurka diende haar van repliek: "Sorry, mevrouw, er zijn veel moedige dingen in dit leven, maar kinderen vermoorden, is dat niet. Wat je zegt is geschift en gestoord. Je kunt net zo goed zeggen dat je van Hitler houdt."

Muilpeer

"Ik wist wel dat er zo'n figuur naar de show zou komen, maar zó erg had ik het niet verwacht. Dat mens is knettergek", zegt Kama in Dag Allemaal. "Was het een vent geweest, dan had ik hem een peer in zijn gezicht gegeven."

MEEST RECENT