Stomdronken Michael Madsen breekt vier ribben in Antwerpen

Antwerpen kreeg afgelopen weekend een Hollywoodster over de vloer en dat zullen we geweten hebben. De 53-jarige Amerikaanse acteur Michael Madsen was zondag te gast op het Crossing Border-festival, maar verkeerde in erg dronken staat en belandde uiteindelijk in het ziekenhuis met vier gebroken ribben.

jrosquin

Madsen, bekend van films als Thelma and Louise, Free Willy, Kill Bill, Sin City, maar toch vooral van de beruchte folterscène in Reservoir Dogs, was zondag te gast op het literatuur- en muziekfestival Crossing Border in Antwerpen. Daar zou hij geïnterviewd worden over en voorlezen uit zijn dichtbundels, maar erg veel kwam daar niet van in huis.

Madsen had klaarblijkelijk eerder op de dag al de weg naar de fles gevonden en zat tijdens het optreden al ver boven zijn theewater. Interviewster van dienst Anna Luyten kon er over meepraten. Zij had het knap lastig om een zinnig woord te krijgen uit de nukkige 'American Badass' Madsen, die geen zin had om in te gaan op haar diepzinnige vragen, maar liever uitwijdde over het haar op zijn achterwerk en testikels.

Na het potsierlijke schouwspel ontaardde de situatie pas helemaal. Madsen vond al snel de weg naar de bar van de Arenbergschouwburg en dook er vrijwel meteen achter om zichzelf en zijn gevolg te voorzien van vloeibare genotsmiddelen.

Feestend ging Madsen de nacht in, maar daar kwam abrupt een einde aan toen de acteur een lelijke val maakte. Daarbij brak hij vier ribben. Madsen werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij zijn roes kon uitslapen.

Madsen was een dag eerder ook te gast op Crossing Border in Den Haag. Bekijk een fragment:

MEER OVER Crossing Border

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio