"Hitler wilde Londen en New York aanvallen met... ufo's"

Print

Hitler wilde Londen en New York aanvallen met... ufo's

Volgens een rapport in het Duitse magazine PM zou Adolf Hitler plannen hebben gehad om met zwaar bewapende vliegende schotels Londen en New York aan te vallen. Een prototype zou zelfs het luchtruim gekozen hebben.

Toen Hitlers troepen klappen kregen in Noord-Afrika en Stalingrad, zou de Führer zijn wetenschappers met wanhoop gesmeekt hebben een superwagen uit te vinden dat hem de zege in WO II zou schenken.

Het project, genaamd Schriever-Habermohl, naar Rudolf Schriever (ingenieur en testpiloot) en Otto Habermohl (ingenieur) kwam na eerdere werkzaamheden in Praag terecht onder de hoede van SS-officier Hans Kammler.

Volgens betrokken ingenieur Joseph Andreas Epp werden 15 prototypes gebouwd. Ooggetuigen zouden een zilveren schotel, met het ijzeren kruis erop, over de Thames hebben zien vliegen.

De Pool Igor Witkowski bevestigt de theorie in zijn boek 'Prawda O Wunderwaffe'.

Nabouwen

De Duitsers zouden heel wat papierwerk omtrent de luchttuigen vernietigd hebben, maar Canadese ufo-experts zouden in 1960 er in geslaagd zijn eentje na te bouwen, die bovendien zou kunnen gevlogen hebben.

Foto's haunebu.hotnews.pl/

Nu in het nieuws