Nick Orbaen verlaat BAM

Nick Orbaen verlaat BAM

Nick Orbaen verlaat BAM

Print
Nick Orbaen verlaat de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM). Orbaen was al die tijd woordvoerder voor de BAM en communiceerde onder meer over de Oosterweelverbinding. Op 1 december stopt hij. Gerlinde Dhondt wordt de nieuwe contactpersoon.

"De beslissing van de Vlaamse regering van september over de realisatie van het Masterplan 2020 omvat tevens de reorganisatie van BAM", aldus het bedrijf in een persbericht.

"In de komende maanden worden afspraken gemaakt met de verschillende partners voor de afwerking en overdracht van de projecten die BAM in uitvoering of in voorbereiding heeft. Ook op het vlak van communicatie zal BAM geen coördinerende rol meer opnemen in het Masterplan. Uiteraard blijft BAM wel de specifieke projectinformatie over haar lopende werven verzorgen (tramlijnverlengingen, sluizen)."

Moeilijke taak

Het is in het kader van die reorganisatie dat volgens de BAM "een einde komt aan de samenwerking" met Nick Orbaen. BAM zegt nog dat Orbaen "een belangrijke en vaak moeilijke taak heeft gehad in het Masterplan Mobiliteit Antwerpen, gaande van de succesvolle renovatie van de Antwerpse ring, het vlotte verloop van de werven, tot het complexe dossier van de Oosterweelverbinding".

Voor projectinformatie over de lopende werven, zoals de verlenging van tramlijnen of de renovatie van sluizen, staat voortaan contactpersoon Gerlinde Dhondt in.

werfwijzer

Leer alles over de werken aan
Oosterweel

Meer over Oosterweel en overkapping Ring