Drievoudige moord Wemmel: daders maakten eerder al proefrit

Drievoudige moord Wemmel: daders maakten eerder al proefrit

Drievoudige moord Wemmel: daders maakten eerder al proefrit

Print
De mannen die advocaat Michel De Vleeschouwer, zijn vrouw en zoon vorige zondag om het leven brachten, zijn een dag voor het drama nog een proefrit gaan maken met de BMW die het gezin wilde verkopen.

Gisteren vond er een huiszoeking plaats in het huis van het gezin. In het huis en in de wagen hebben de onderzoekers vingerafdrukken en DNA-sporen gevonden. Die worden nu vergeleken met informatie in de databanken van de daders van misdrijven. Mogelijk kunnen ze zo tot bij de daders komen.

Begrafenis

Ebrue, het vriendinnetje van De Vleeschouwers zoon Nicolas, is intussen niet langer in levensgevaar. Het Turkse meisje, dat als enige het drama overleefde, zou de lichamen van het gezin gisteren zijn gaan groeten.

Aanstaande zaterdag worden Michel, zijn vrouw Françoise en zoon Nicolas begraven op het kerkhof van Wemmel. De familie wilde hen laten cremeren. Het Brussels parket heeft daar echter geen toestemming voor gegeven. Indien nodig moeten de lichamen van de gezinsleden nog opnieuw onderzocht kunnen worden.

.

Nu in het nieuws