Huiszoeking blijkt actie van Krot-Op

Huiszoeking blijkt actie van Krot-Op

Huiszoeking blijkt actie van Krot-Op

Print
Antwerpen - De politieactie dinsdagmorgen in de Gasstraat 93 was een actie in samenwerking met de wooninspectie en de cel ‘Krot- Op’ van de lokale politie.

Buurtbewoners meldden dinsdagmorgen een politieactie in het pand in de Gasstraat 93 in Antwerpen Noord. Er was sprake van een huiszoeking met inbeslagname van goederen.

Een dag later stelt de politie dat het opzet van de actie totaal anders was. “Gisteren (dinsdag,red.) tussen 7 en 9u deed de cel ‘Krot-Op’, samen met leden van de Vlaamse Wooninspectie en de stedelijke Woondienst, nazicht in een woning in de Gasstraat”, aldus de politie. “Het onderzoek kaderde volledig binnen een verkennend onderzoek naar de staat van de woning. Het pand werd uiteindelijk ongeschikt maar niet onbewoonbaar verklaard.”

Nog volgens de politiemededeling werd er geen enkele onregelmatigheid vastgesteld bij de bewoners. “Voor alle duidelijkheid: er werden geen strafbare feiten of aanwijzingen daarvoor vastgesteld. De politieinspecteurs hebben niets in beslag genomen.”

AK

Foto: Sarah Van den Elsken

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio