Mode

Zo draag je de nieuwste trend: kant

Print

Zo draag je de nieuwste trend: kant

Tijdens de première van de nieuwe Harry Potter-film vielen 2 outfits wel erg op: zowel Emma Watson als JK Rowling kozen voor een kanten jurkje. De trend lijkt daarmee stilaan ook bij het gewone publiek aan te slaan, maar hoe draag je zo'n kanten jurkje nu best?

Kant is voor iedereen, dat tonen Watson en Rowling maar wat graag aan. Watson ging voor een bijna volledig kanten, sexy jurkje, terwijl Rowling koos voor een jurk met kanten afwerking. Maar hoe draag je kant nu best? Wij geven enkele handige tips.

Probleemzones

Zorg er steeds voor dat je kanten jurkjes erg stevig van stof zijn. Zo voorkom je dat ze in ieder bultje van je lichaam blijven vastzitten en deze probleemzones extra accentueren.

Overdaad schaadt. Wees je ervan bewust dat te veel kanten items je look helemaal kunnen verpesten. Kies daarom eerder voor één kanten kledingstuk en combineer het met tijdloze klassiekers.

Sexy

Je kan de preutsheid van kant perfect wegwerken door voor een zwart exemplaar te kiezen of het kanten kledingstuk op een jeansbroek te dragen of te combineren met lederen accessoires.

Ga je toch voor een zachtere, minder sexy uitstraling? Kies dan voor pastelkleuren. Die doen je huidteint perfect uitkomen en geven je een lieflijkere uitstraling.

NIET TE MISSEN