1 / 2

Heb jij een vampier als vriendin?

Niets zo leuk als bijpraten met je vriendinnen. Tenzij je de ongelukkige vrouw bent, die een vampier als vriendin heeft.

Een vampiervriendin is er eentje die je volledig leegzuigt bij ieder bezoekje of ontmoeting. Ze praat enkel over zichzelf, heeft geen tijd om naar jouw noden of verzuchtingen te luisteren.

mgeysmans

Verwacht de beste raad van je, maar zal die nooit ter harte nemen en brengt je ongewild in nare situaties.

Het is het soort vriendin dat je zo opeist, dat je geen tijd meer voor jezelf en je gezin hebt. Wanneer je de drie toch probeert te combineren, geraak je futloos, moe en geïrriteerd. Zelfs bekendheden zijn er niet immuun voor. Volgens experts is Jennifer Aniston het perfecte voorbeeld van een vampiervriendin. "Toen haar relatie met Brad Pitt op de klippen liep, ging ze uitwenen bij Courteney Cox. Ze eiste echter zoveel van haar tijd op, dat ze uiteindelijk zorgde voor een vervreemding tussen Cox en haar man Arquette. Ik durf er geld op te verwedden dat ze bij de breuk tussen Cox en haar man opnieuw begon over haar eigen problemen. Zo zijn vampiervriendinnen nu eenmaal, ze halen iedere gelegenheid aan om over zichzelf te jammeren", aldus relatie-experts.

NIET TE MISSEN