De Orchidee brengt Wolf en de Zeven Geitjes

De Orchidee brengt Wolf en de Zeven Geitjes

De Orchidee brengt Wolf en de Zeven Geitjes

Print
Kasterlee - Tejater De Orchidee uit Tielen (Kasterlee) brengt vrijdagavond de première van een nieuw stuk 'De Wolf en de Zeven Geitjes', een stuk gebaseerd op een sprookje van de gebroeders Grimm.

Na de première op vrijdag 19 november, volgen er nog zeven voorstellingen tot en met de extra voorstelling op 11 december, maar deze zijn haast allemaal uitverkocht. Enkel voor dinsdag 30 november zijn er nog enkele plaatsen, maar snel zijn is de boodschap. Alle voorstellingen gaan door in het eigen theater van De Orchidee, aan Tielendorp in Tielen (Kasterlee). De regie is in handen van Koen Janssen.

"We zijn in september begonnen met de voorbereiding", vertelt Jasmien Nuyts, die de rol van één van de geitjes voor zich neemt, "het is dus heel snel gegaan. De basis van het verhaal is het bekende sprookje, dat maakte het voor ons wel wat gemakkelijker, maar voor het overige is het stuk gevormd door de improvisatie van de acteurs. En dat maakt het eigenlijk wel leuk en het is ook voor het publiek een verrassing, want enkel de mensen die er rechtstreeks bij betrokken zijn weten wat er zal komen." Voor meer informatie over de voorstelling of over het theatergezelschap kan je terecht op de website van Tejater De Orchidee, www.deorchidee.be

Eddy Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio