Wegspurtende auto-inbreker opgepakt

Een auto-inbreker is gisteren ter hoogte van de Jan De Voslei opgepakt, nadat agenten hem achterna spurtten. Dat meldt de lokale politie.

jrosquin

Een buurtbewoonster was gisteren getuige van een auto-inbraak. De feiten deden zich rond 23.00 uur voor aan het Kielpark. De politie deed nazicht. De verdachte zat op dat ogenblik gehurkt naast een geparkeerde wagen toen hij werd betrapt door de politie. Hij zette het op een lopen en liet enkele voorwerpen achter op het trottoir.

Inspecteurs zetten te voet de achtervolging in en ze konden de verdachte, een 25-jarige man uit Antwerpen-Kiel, bij de lurven vatten ter hoogte van de oprit A12 aan de Jan De Voslei.

Tijdens verder onderzoek bleek dat de verdachte had ingebroken in drie geparkeerde wagens. De voorwerpen die hij bij zijn vlucht achterliet bleken gestolen cd’s en een autoradio te zijn, gestolen uit de geparkeerde wagens.

De verdachte was ook in bezit van inbrekersmateriaal en van een verboden wapen (uitschuifbare matrak). De verdachte probeerde zijn aandeel bij de feiten te minimaliseren. Hij bleef aangehouden en werd vanmorgen voorgeleid op het gerechtshof.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio