2 maanden na dodelijk ongeval dochter verongelukt ook vader

2 maanden na dodelijk ongeval dochter verongelukt ook vader

2 maanden na dodelijk ongeval dochter verongelukt ook vader

Print
Een man uit Neeroeteren (Maaseik) is in Qatar bezweken aan de verwondingen die hij vrijdag had opgelopen tijdens een zwaar ongeval. Het gaat om Rudi Eerdekens, de vader van de 16-jarige Jana die op 18 september om het leven kwam bij een auto-ongeval vlakbij haar thuis. Voor de tweede keer op amper twee maanden tijd was het de oudste zoon van het gezin die het drama van kortbij meemaakte.

Rudi Eerdekens (op de foto tijdens de begrafenis van zijn dochter) verbleef in Qatar voor zijn job. Vrijdag raakte hij in coma na een verkeersongeval in Doha. Dinsdag is de man uit Neeroeteren overleden.

Amper twee maanden geleden verloor het gezin ook al de 16-jarige Jana. Haar 19-jarige vriend miste toen een bocht op de Breeërweg in Neeroeteren, vlakbij de ouderlijke woning, en botste tegen een wagen die uit de tegengestelde richting kwam. Het meisje overleefde de klap niet.

De ouders van Jana waren die 18e september op vakantie in Egypte. Daardoor was broer Jordi (19) de eerste die ter plaatse kwam. Ook afgelopen vrijdag was Jordi meteen na het ongeval ter plaatse. De jongeman was begin november zijn vader achterna gereisd om met hem samen te werken.

.

Nu in het nieuws