Zoon rukt ogen eigen moeder uit bij verkrachtingspoging

In het Britse Slough heeft een 22-jarige man afgelopen vrijdag geprobeerd zijn eigen moeder te verkrachten. Daarbij rukte hij haar de ogen uit.

ssimons

Het gruwelijke incident vond plaats nadat de politie wegens huiselijk geweld een bezoekje had gebracht aan het huis waar de dader samen met zijn moeder en zijn tienerzus woonde. Er werd geschreeuwd en een computer en een tv waren door het raam op de eerste verdieping naar buiten gegooid. De politie kwam ter plaatse, maar ging na een half uur weg.

Twee uur nadat de agenten vertrokken waren, ging de jongeman helemaal door het lint. Hij probeerde zijn moeder te verkrachten en rukte daarbij haar ogen uit. De tienerzus was op dat ogenblik niet thuis.

Naakt

Na deze feiten vluchtte de man naakt de straat op, waar hij auto's deed stoppen, erop klom en ze begon te beschadigen. Een van de auto's raakte hem hard en katapulteerde hem tot op de stoep. Zowel ambulanciers als agenten kwamen ter plaatse. In het huis vonden ze de moeder, die zware verwondingen aan de ogen had.

Het 53-jarige slachtoffer, van wie de naam niet werd bekendgemaakt, is nu blind. Haar toestand is niet levensbedreigend. De dader werd opgesloten.