Benefiet voor Café Capital in Felixpakhuis groot succes

Benefiet voor Café Capital in Felixpakhuis groot succes

Benefiet voor Café Capital in Felixpakhuis groot succes

Print
Antwerpen - In het Felixpakhuis stroomde zaterdagavond het volk toe voor de benefietavond ten voordele van het afgebrande Café Capital. Achttien dj’s die er vroeger draaiden, zorgden ook hier voor de nodige ambiance.

Na de brandstichting in augustus sloot Café Capital z’n deuren. Afgelopen zaterdag werd - na enkele stille maanden - met een benefiet de eerste stap gezet in de richting van de wederopbouw van deze dancing. Café Capital-medewerker Geoffrey Coulon hoopt zo de kosten van de renovatie te kunnen betalen.

Veiligheid

“Het is ongelooflijk hoeveel mensen er naar hier kwamen om deze benefiet te steunen. Dit was de grootste zaal die we vonden. Helaas konden we om veiligheidsredenen niet meer dan 700 mensen in de ruimte toelaten”, aldus Coulon.

Dj Guy-Ohm is een van de vaste Café Capital-dj’s die ook op deze avond plaatsnam achter de draaitafel. “Ondanks de vele clubs in de stad had Capital altijd een groot aantal bezoekers. Ik kijk er zeker naar uit om daar terug te draaien. Het doet alvast deugd om al die mensen van toen terug te zien.”

Hoe later op de avond, hoe meer volk in het Felixpakhuis. Katrijn Van den Corput (25) uit Antwerpen betaalt zonder aarzelen de 12 euro inkom. “Het is inderdaad veel geld, maar voor het goede doel hebben we dat over. De prijzen voor drankjes zijn wel duur, maar het zijn de prijzen die je in Capital ook betaalt.”

Biona Jansen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio