Ann Wauters verwacht eerste kindje

Ann Wauters verwacht eerste kindje

Ann Wauters verwacht eerste kindje

Print
Basketbalster Ann Wauters en haar vrouw Lot zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. "Lot en ik zijn er ontzettend blij mee", klinkt het in een mededeling.

Wauters zal niet meer afreizen naar Rusland, waar ze tot voor kort actief was bij Ekaterinburg. "Lot en ik zijn er ontzettend blij mee. Ik stap nu uit de Russische competitie en de Euroliga", aldus een dolgelukkige Wauters.

"Ik wens mijn ploeg heel veel succes en wil nog benadrukken dat ik dit zeker niet als het einde van mijn sportieve carrière zie", klinkt het nog.

All-Star Team

De 30-jarige Wauters werd al vijf keer verkozen tot Europees Speelster van het Jaar en speelde ook verschillende seizoen in de Amerikaanse WNBA, eerst voor de Cleveland Rockers, later voor New York Liberty en de San Antonio Silver Stars.

In 2005 was Wauters de enige Europese die geselecteerd werd voor het All-Star Team in de WNBA. Voor haar aantreden bij het Russische Ekaterinburg speelde ze in Rusland ook voor Moskou en Samara. Voordien was ze actief bij het Franse Valenciennes en bij Aalst.

MEEST RECENT