Boze werknemers knuppelen baas dood met ijzeren staven

Boze werknemers knuppelen baas dood met ijzeren staven

Boze werknemers knuppelen baas dood met ijzeren staven

Print
Joginder Singh, een 45-jarige personeelsmanager bij Allied Nippon nabij New Dehli, zat zijn boterhammen te eten toen hij door honderden boze werknemers werd aangevallen en werd doodgeknuppeld met ijzeren staven. Singh overleed zondag aan zijn verwondingen.

Dat melden meerder Indiase media, ondermeer Flash News Today. Twee andere managers bij Allied Nippon, een producent van auto-onderdelen, worden momenteel in het plaatselijke ziekenhuis verzorgd.

400 man

De boze groep arbeiders viel medewerkers van de personeelsdienst en leden van de directie aan. Volgens sommige getuigen waren ze met 400 om jacht te maken op hun bazen.

De arbeiders kwamen in opstand tegen het ontslag van collega's. Vice-voorzitter Mahendra Chowdhary van Allied Nippon, gevestigd in de voorstad Ghaziabad, spreekt over een "niet uitgelokte aanval met voorbedachten rade".

Maar volgens politiechef A.K. Vijeta is het nog niet duidelijk of de verantwoordelijkheid voor het geweld moet gelegd worden bij de werknemers dan wel bij het bedrijf: "De moeilijkheden zijn zeer plots opgedoken. Beide partijen slaan elkaar nu met verwijten om de oren".

Nu in het nieuws