Wat jongeren denken

Print
Deurne - In 2011 is Antwerpen de Europese jongerenhoofdstad. Deurne wil deze kans grijpen om het culturele aanbod voor de jeugd te verbeteren. En zoekt daarom jongeren om mee te praten.
Deurne zoekt jongeren die ouder zijn dan 17 jaar en die verbonden zijn met het district omdat ze er wonen, werken, studeren of lid zijn van een vereniging. Om mee na te denken over hoe cultuur in Deurne jongeren beter kan aanspreken.

Tijdens focusgesprekken zal er in een groep van 8 tot 20 jongeren gepraat worden over "cultuur in Deurne". Zo'n focusgesprek duurt ongeveer twee uur. Een begeleider stelt vragen en reikt onderwerpen aan. Maar de deelnemers bepalen zelf het verloop van het gesprek. Kandidaten voor dit focusgesprek mogen gratis een voorstelling in het cultuurcentrum bezoeken.
Zo kan je al eens kan proeven van het aanbod in Deurne.

Focusgesprek 1 - het culturele aanbod in Deurne Plaats: Cultuurcentrum Deurne, Frans Messingstraat 36 Datum: 16 november van 19.30 tot 21.30 uur

Focusgesprek 2 ? een nieuwe bibliotheek voor jongeren Plaats: Openbare bibliotheek Couwelaar, Te Couwelaarlei 120 Datum: 30 november van 19.30 tot 21.30 uur

Info: Arno.arnouts@stad.antwerpen.be of 03 340 49 57.

Wilfried Defillet

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio