Jongeman krijgt acht maanden cel voor aanranding

Print
Antwerpen - De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Kasim S. (21) donderdag veroordeeld tot acht maanden cel voor aanranding. Hij moet zijn slachtoffer ook een schadevergoeding van 750 euro betalen. De man viel ook een andere vrouw en een minderjarig meisje lastig.

Kasim S. wilde op 19 januari 2010 per se iets gaan drinken met een vrouw die hij in de Minderbroedersrui had aangesproken. Hij sleurde haar mee naar een café en betastte haar onderweg.

In het café moest de vrouw eerst haar gsm-nummer geven vooraleer ze naar het toilet mocht. Ze sloot zich op en belde een collega om hulp. Kasim S. belde haar daarna nog meermaals op en kon dankzij een telefoononderzoek geïdentificeerd worden.

Pizzeria

Zijn robotfoto werd verspreid bij de politie en een agente herkende hem als de man die haar op 6 januari 2010 had lastig gevallen. Hij zei dat hij groot geschapen was en vroeg de agente om mee te komen. Pas toen ze haar stem verhief, droop hij af.

Na zijn arrestatie werden op de gsm van S. berichten gevonden waaruit bleek dat hij ook een minderjarig meisje had benaderd. Hij had haar nummer uit het klantenbestand gehaald van de pizzeria waar hij werkte en haar meermaals opgebeld.

Kasim S. werd in juni al tot acht maanden cel veroordeeld voor gelijkaardige feiten.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio