Van Brussel presenteert muziekquiz

Print
Lint - Op 13 november organiseert vzw De Notelaer een muziekquiz in het Lerenveld. Lintenaar en BV Raf van Brussel stelt de vragen.

Na het succes van de eerste quiz, waaraan 35 ploegen deelnamen, besloot de organisatie voor een tweede editie te gaan. Radiopresentator en zanger Raf Van Brussel (foto) was meteen bereid om opnieuw als presentator aan te treden.

“Ik vond het toen echt een heel fijne avond en de quiz zit geweldig goed in elkaar”, vertelt hij. “De vragen gaan heel breed: van hedendaagse pop tot klassieke muziek en zelfs vragen over muziek in reclamespots.”

Raf van Brussel heeft de vragen niet zelf opgesteld, maar mocht wel opmerkingen geven. “Er zitten ook een aantal vragen bij die over mezelf gaan en die pak ik dan met een knipoog aan. Over een eventuele surprise act moet ik nog eens nadenken”, lacht hij.

Raf en zijn vrouw wonen ondertussen 11 jaar in Lint. “Ik zou zelf ook graag vaker deelnemen aan dit soort activiteiten in m’n dorp. Maar sinds ik de ochtendshow op Joe FM presenteer, loopt er elke weekdag een wekker af om 4u en dat beknot mijn sociaal leven wel. Op 13 november had ik nog geen plannen, dus dan ben ik met veel plezier van de partij!”

KDWe

Inschrijven: vzw_denotelaer@hotmail.com
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio