1 / 2

Win de nieuwe cd + tickets voor de exclusieve documentaire van Take That!

Take That is weer compleet. Na jaren als vierkoppige band vervoegde de flamboyante Robbie Williams zijn vroegere bandmakkers weer. Hoe die reünie in zijn werk ging, kan je eenmalig bewonderen in de exclusieve documentaire 'Look back, Don't Stare', waarvoor wij tickets weggeven!

mgeysmans

Bovendien kan je het nieuwe, nog niet uitgegeven, album van Take That winnen.

De documentaire 'Look Back, Don't Stare' toont hoe de immens populaire Britse boysband Take That door de terugkeer van Robbie Williams opnieuw een vijfkoppige band wordt die ooit wereldwijd miljoenen meisjesharten veroverde.

Bezorgdheid

In de prent zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij zo'n reünie en de voorbereidingen voor het nieuwe album. Het is het verhaal over het herstel van een vriendschap, maar toont ook de bezorgdheid van alle groepsleden om terug samen te werken.

De documentaire wordt eenmalig wereldwijd getoond op 15 november. In België vindt de voorstelling plaats in Brussel. Slechts 300 fans kunnen aanwezig zijn. Tickets zijn niet te koop, maar wij konden er enkele voor jullie bemachtigen. Wil je dit unieke spektakel niet missen? Speel dan zeker mee met onze wedstrijd!

Het nieuwe album 'Progress' wordt voorgegaan door de single 'The Flood', die op 14 november gelanceerd wordt. Voor de video werden Gary, Howard, Jason, Mark en Robbie op de rivier Thames gezet, waar ze voor de camera's hevige ruzie moesten maken. De echte reünie verliep gelukkig een pak vredevoller. Williams besloot de groep te vervolledigen nadat hij zag hoe succesvol de vierkoppige band hun 'Circus Live' tournee was. Kort na het einde van die concertreeks trok de herenigde band dan ook de studio in om aan 'Progress' te werken.

Wij mogen echter nu al enkele exemplaren wegschenken. Wil je kans maken op deze te gekke prijs speel dan snel mee met onze wedstrijd. Het nieuwe album 'Progress' ligt vanaf 19 november in de winkel.

NIET TE MISSEN