Theatergroep Kunst en Geest speelt de superkomedie 'Stilte a.u.b.'

Theater Kunst en Geest uit Westerlo waagt zich met 'Stilte a.u.b.' in oktober en november aan één van de meest gespeelde komedies in de theatergeschiedenis. 'Noises off' van Michael Frayn liep jaren op Broadway en werd verfilmd met Michael Caine.

Spruyt Jan

Een toneelgezelschap repeteert en speelt een klucht met als juiste titel ?Niets om het lijf'. De toeschouwer ziet eerst de algemene repetitie, waarbij alles verkeerd loopt. Daarna krijgt hij dit stuk te zien tijdens een opvoering, maar dan vanuit de coulissen. De acteurs maken ruzie achter de schermen, ze pesten mekaar, komen te laat op. Tegelijk moeten ze op en af het podium rennen om hun tekst te zeggen in de gespeelde klucht.

'Stilte a.u.b.' is een komedie over acteursverhoudingen en de klucht die zij repeteren en spelen.

De regie is in handen van Marnix Verduyn. De acteurs zijn Rit Laenen, Marc Van Braeckel, Inge Vos, Fons Vos, Anny Van Elst, Kurt Even, Katrien Vleugels, Vincent Ropers en Kristof Welters.

Speeldata: 6 november (première met gratis receptie), 12, 13, 19, 20, 26, 27 en 30 november en 3, 4, 10, 11, 17 en 18 december, telkens om 20 u in theaterzaal De Krekke, St.-Lambertusstraat 33, Westerlo.

Reserveren: www.kunstengeest.be

en bij café Libro 0471-48.17.34 (Boerenkrijglaan 7, Westerlo).

Jan SPRUYT

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio