Het weerbericht voor Limburg

Update vrijdag 29 oktober 20u

Zaterdag starten we met hoge minima rond 10°C en ook de maxima klimmen vrij hoog tot 15°C. De dag begint nog droog maar vanaf pakweg 10u kan er af en toe wat lichte regen of motregen vallen.

rweytjens_fr

In het tweede deel van de namiddag wordt het weer overal droog. De wind waait matig vanuit het zuiden.

Zondag is het meestal droog, al kan er vooral rond de middag wat lichte regen of motregen vallen. De temperaturen blijven het vrij aardig doen met minima rond 7°C en en middagtemperaturen van een graad of 14. De wind waait dan nog zwak uit zuidelijke richting.

Maandag blijft het overal droog met minima rond 6°C en maxima tot 15°C. De wind draait dan tijdelijk naar het noorden maar blijft zwak van kracht.

Dinsdag kan er in de loop van de dag tijdelijk wat regen vallen, maar zeker geen grote hoeveelheden. De maxima komen nog steeds rond 15°C uit en er waait een zwakke zuidwestenwind.

Ook de dagen nadien blijft het zacht voor de tijd van het jaar met maxima in de buurt van 15°C. Elke dag kan er wel af en toe wat lichte regen of motregen vallen, maar dus nooit grote hoeveelheden. De zon krijgen we dan nauwelijks meer te zien. Het gaat daarbij bovendien vrij krachtig waaien vanuit het zuidwesten.

Ruben Weytjens

MEER OVER Reizen