Toneelkring Grootlo speelt "De Witte Merel"

Op zaterdag 6, zondag 7, vrijdag 12 en zaterdag 13 november brengt Toneelkring Grootlo "De Witte Merel". Een stuk geschreven door Lode Ansoms in een regie van Modest Salu.

anthonissen pierre

Dit blijspel is het nieuwste maar tevens ook het laatste blijspel van Lode. De auteur stierf na een ziekte in juni van dit jaar.

Op de planken staan dit jaar: Patrick Pelgrims - Hilde Scherens - Yves Wouters - Greet Danckaerts - Marc Danckaerts - Anne Goffin - Remy Knecht - Kim Ruijsen - Sofie Van Dessel en Kurt De Cock

Het moet je als brave huisvrouw maar overkomen. Je man is gepensioneerd en dan verwacht je een rustige oude dag.

Maar die man, Gust, is geen gewone. Hij heeft het in zijn hoofd gestoken op 64 jarige leeftijd profvoetballer te worden. Gek? Dement?

Roosje snapt het niet. Verder hebben we nog buurman André en zijn chi-chimadam Angèle, die liefdesbrieven schrijft. Achiel, de zoon van Gust is dan weer een overdreven serieuze zeurkous. Bovendien heeft hij nogal wat last met vrouwtje Vera en zoon Stafke, die zich als een echte vrouwenzot ontpopt. De wasdraad hangt vol met slipjes en BH's. Roosje verandert in een snob, nog wat opgejut door haar buurvrouw. Andrè is stinkend jaloers. Er zweven ook wat jongedames rond, voor Stafke dan. En oh ja, bijna vergeten. Gust is diabeet en moet dagelijks spuiten en hij is dol op radijzen. Voer genoeg voor een doldwaze avond toneel dus.

Zoals steeds gaan de opvoeringen door in zaal Magneet te Grootlo en dit om 20u..

Voorverkoop: 7 ? en toegang: 8 ?. Reservatie: 015 / 73 04 69, e-mail: leo.truyen@scarlet.be

Info: www.toneelkringgrootlo.be

pierre anthonissen



MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio