100-101

, Temse

llWoensdagmiddag om 17u reed een 63-jarige man uit Temse met zijn wagen in op de middenberm aan de Parklaan.De chauffeur wou gewoon verderrijden, maar dat werd verhinderd door een getuige van het ongeval. De man had het de auto al eerder zigzaggend over de weg zien rijden. Na controle bleek de bestuurder dronken achter het stuur te zitten en niet over een geldig rijbewijs te beschikken. Zijn wagen werd in beslag genomen en de man werd in de cel opgesloten om te ontnuchteren.

Sint-Niklaas, Waasmunster

llOp de Parklaan vond woensdag kort na 19u een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De 53-jarige chauffeur van de wagen uit Waasmunster wou een parking verlaten en merkte te laat de 54-jarige fietser uit Sint-Niklaas op, die op het fietspad reed. De fietser werd lichtgewond.

Sint-Niklaas

llDe brandweer moest woensdag om 18.20u uitrukken voor een kleine brand in de keuken van een woning aan de Pastoor De Meerleerstraat. De hulpdienst kon het brandje snel blussen. Er was vooral rookontwikkeling, en de schade bleef beperkt. De bewoners werden bevangen door de rook en overgebracht naar het ziekenhuis.

Beveren, Haasdonk

llWoensdag rond 15.30u gebeurde een verkeersongeval aan de Gentseweg. De wagen van Bart H. uit Haasdonk en die van Dirk T. uit Beveren kwamen er met elkaar in botsing. Dirk T. werd met lichte verwondingen overgebracht naar AZ Nikolaas. BeFo

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER