Seksschandaal rond Berlusconi en 17-jarig meisje?

Seksschandaal rond Berlusconi en 17-jarig meisje?

Seksschandaal rond Berlusconi en 17-jarig meisje?

Print
De Italiaanse premier Silvio Berlusconi dreigt opnieuw verwikkeld te geraken in een seksschandaal. Deze keer staat een 17-jarige Marokkaans meisje in het middelpunt van de belangstelling.

De Italiaanse autoriteiten zijn naar verluidt een onderzoek gestart naar Emilio Fede, presentator van een nieuwsprogramma bij een televisiezender van Berlusconi, in verband met het "aanbrengen" van prostituees.

Het onderzoek wordt gelinkt aan de verklaringen van een 17-jarig Marokkaans meisje. De tiener verklaarde dat ze feestjes bijwoonde in de villa van Berlusconi in Arcore, in het noorden van Italië.

Het meisje, alleen gekend als "Ruby R.", verklaarde ze dat ze drie keer naar de villa van de premier was geweest, nadat ze door Fede gecontacteerd werd.

Volgens Ruby R. vergezelde Fede haar op 14 februari voor het eerst naar de villa van Berlusconi. Volgens het meisje waren zo'n 20 vrouwen aanwezig, en slechts twee mannen, Fede en Berlusconi.

De 70-jarige Fede ontkent dat hij het meisje heeft voorgesteld aan de 74-jarige premier.

Geen seks

Beweringen van dagblad Il Fatto Quotidiano, dat Ruby R. seks heeft gehad met de premier, zijn "compleet ongefundeerd", zo luidt het bij de advocaten van Berlusconi.

.

Nu in het nieuws