Eden Hazard en Steven Defour samen naar Liverpool?

Eden Hazard en Steven Defour samen naar Liverpool?

Eden Hazard en Steven Defour samen naar Liverpool?

Print
Het gaat slecht met Liverpool. De Engelse topclub staat op een trieste achttiende plaats in de Premier League. De nieuwe eigenaar van de club, het Amerikaanse sportconcern NESV, wil manager Roy Hodgson dan ook een handje toesteken en investeren in nieuwe spelers. Zowel in januari als in juni mag Hodgson 35 miljoen euro spenderen. Er prijken alvast twee Belgen op het verlanglijstje van Hodgson.

The Daily Telegraph meldt dat Steven Defour al enkele jaren in de gaten gehouden wordt door Roy Hodgson. De Reds hopen Defour te kunnen strikken voor 14 miljoen euro. "Een klein risico, dat zichzelf zal terugbetalen", omschreef de Britse krant, al zal Liverpool wel de concurrentie van Manchester United moeten dulden om de handtekening van Defour.

Maar ook Eden Hazard is Liverpool niet ontgaan, meer nog. Hazard werd vorige week nog aandachtig gevolgd bij Rijsel-Levski Sofia en Hodgson zelf was toeschouwer bij België-Oostenrijk, waar Hazard in de tweede helft inviel. Nog volgens The Daily Telegraph rekent Liverpool erop om Hazard te kunnen inlijven voor een slordige 20 miljoen euro. Daarmee zouden de investeringen van Hodgson zich in januari kunnen beperken tot Defour en Hazard die dan samen voor ongeveer 34 miljoen euro naar Anfield zouden verhuizen.

STJO

Meer sportnieuws