Mode

Zo accentueer je je boezem

Print

Zo accentueer je je boezem

Boezems zijn in dit najaar. Maar hoe draag je nu best je laag uitgesneden jurkje zonder alles te tonen?

Heb je grote borsten? Probeer dan voor een V-hals te gaan. Die verlengt je bovenlichaam, maakt je borsten kleiner en geeft je kin een strakkere uitstraling.

Ideaal dus voor vrouwen met een grote boezem. Wanneer je voor een knoopjurkje kiest, moet je niets onder je outfit aandoen. Je kan je boezem dan namelijk zoveel accentueren als je zelf wilt.

Heb je een exemplaar met een vaste vorm? Zorg er dan voor dat je een blouse eronder aandoet. Wil je het speelser maken? Kies dan voor een korset of een kanten babydoll. Zo ben je uiterst sexy zonder alles te tonen.

Vestje

Vrouwen met iets kleinere borsten kiezen best voor een combinatie tussen een vest en een jurkje. Hierdoor creëer je een optische illusie waarbij je borsten groter lijken, zonder ze te laten overweldigen. Hoe doe je het? Draag een laag uitgesneden jurkje en doe daarboven op een vestje met een rits aan. Sluit het vestje tot net onder je boezem. Zo wordt het overgrote deel van je boezem bedekt, maar krijg je op de juiste plaatsen toch een streepje naakt.

Kleine borsten komen dan weer tot hun recht bij een ronde halsuitsnijding die vlak onder de borsten nog eens extra geaccentueerd wordt door een riem. Je geeft je borsten dan een natuurlijke push-up.

NIET TE MISSEN