Kleinkunstavond in de spiegeltent

Print
Olen - November is traditioneel de spiegeltentmaand in Olen-centrum. De tent opent donderdag 4 november haar deuren. Op deze eerste avond staan meteen enkele grote namen uit de kleinkunstwereld op het programma.
Will Ferdy was vorig jaar al present in de spiegeltent. Deze zanger gaf toen zo'n gesmaakt optreden, dat hij onmiddellijk terug een afspraak kreeg voor de volgende editie. Hij krijgt eminent gezelschap van Astrid Nijgh en Philippe Robrecht. Robrecht had in het verleden enkele hitjes, maar is vooral op het podium ijzersterk.

Astrid Nijgh is de Nederlandse in het gezelschap. Zij was getrouwd met wijlen Lennert Nijgh, de schrijver van alle grote Boudewijn De Groothits.
Samen met haar man heeft Astrid Nijgh trouwens heel wat bekend liedjes gecomponeerd. Zelf is ze een begenadigde zangeres die met 'Ik doe wat ik doe' een grote hit had. Vandaag maakt ze vooral furore in de Nederlandse theaters.

Deze kleinkunstavond gaat door op donderdag 4 november om 20u. Voorlopig zijn er nog kaarten te koop aan 10 euro. Bestellen kan via de website: in.olen.be/keizerkarel.

Rudi Van Houdt
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio