Inbrekers op heterdaad betrapt in Pothoekstraat

Print
Antwerpen - Een getuige verwittigde woensdagavond rond 18.20 uur de politie nadat hij had gezien hoe meerdere personen aan het inbreken waren in horecazaak Alladin in de Pothoekstraat. De politie stuurde onmiddellijk verschillende patrouilles ter plaatse.

De eerste patrouille stootte meteen op een jonge kerel die buiten aan de zaak met een gsm in de hand op de uitkijk stond. Toen de inspecteurs de zaak wilden betreden door een stukgeslagen raam, stonden ze oog in oog met nog eens twee daders die wilden de benen wilden nemen. Ze vluchtten opnieuw de zaak binnen, maar werden kort daarna in de boeien geslagen. Ze hadden zich verstopt onder een stoel en achter een zetel.

De inspecteurs riepen versterking in van de hondenbrigade, die het pand volledig uitkamde. Tijdens die zoekactie werd nog een vierde dader, die zich verschanst had, opgepakt.

De inbrekers hadden de bingoautomaten en slotkasten in de zaak deels gemonteerd. Ze hadden het pand doorzocht en gingen daarbij erg grondig tewerk: zelfs de zetels werden opengesneden.

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio