Food

Zo blijft Jennifer Aniston slank

Print

Zo blijft Jennifer Aniston slank

Jennifer Aniston staat bekend omwille van haar superslanke lijn. Iets waar ze nu ook anderen bij wil helpen dankzij haar nieuwe dieetboek. Maar wat eet Jen eigenlijk zelf?

Jennifer Aniston zegt ooit enkel afhaalmaaltijden en af en toe een stukje kaas te hebben gegeten. Maar toen ontdekte ze de voordelen van natuurlijk, zelfbereid voedsel. En volgens ons had ze ook net toen haar eerste miljoenen binnen dankzij de hitserie Friends. Want Jennifer Aniston laat alles bereiden door haar persoonlijke chef, al is ze zelf "erg betrokken" bij haar eten.

Water

Haar dieet bestaat voornamelijk uit groenten. Groenten die heel veel water bezitten, zoals komkommer en tomaat. Linzen en vis mogen ook, maar in erg minieme mate. Citroenschil dient als smaakmaker en saus komt er niet aan te pas. Ook vlees is ver te zoeken. Zo eet ze 's ochtends vaak een volgranen boterham met een beetje boter dat smaakt naar appels. Ben je niet zo'n ochtendmens? Dan kan je de boterham volgens Aniston ook vervangen door een smoothie van witte perziken en kokosnootwater.

Salade

"Een salade per dag houdt het vet weg", is een andere leuze van de actrice. Bij die salade worden voornamelijk komkommer en tomaten gebruik. Ook venkel, peterselie en dille mogen bij de groenten geserveerd worden. Het geheel kan eventueel vervangen worden door een kommetje selderijsoep.

Als avondmaal eet Aniston een klein stukje witte vis, met een kwart kopje walnoten, een klein eitje en chilipepers geserveerd met gestoomde groene boontjes. Op andere dagen kiest de actrice voor een stukje zalm met asperges of een stukje kip met een klein beetje kaas en wat zure room.

Lees ook:

Zo ga je dat buikje tegen
Een platte buik in 4 weken
Waarom je best een buikje mag hebben
VIDEO: Zwangere vrouw: "Net of er een alien in mijn buik zit"

NIET TE MISSEN