Celebs

Yanaika en Stephanie van 'Mijn Restaurant' schitteren op lesbische kalender

Print

Yanaika en Stephanie van 'Mijn Restaurant' schitteren op lesbische kalender

Yanaika en Stephanie, bekend van het eerste seizoen van het vtm-programma 'Mijn Restaurant', staan te schitteren op de vierde editie van de L-Calender. Een project dat de liefde tussen 2 lesbische vrouwen meer aanvaard moet maken.

De L-Calender is reeds aan zijn vierde editie toe, maar deze keer schitteren niemand minder dan Yanaika en Stephanie van 'Mijn Restaurant' op de kalender.

Geen louche, obscene beelden, maar mooie zwart-wit foto's die de liefde tussen 2 vrouwen uitbeelden. "De meeste modellen worden uit het uitgangsleven opgepikt, en zijn in het echte leven ook geliefden. Daardoor spat de romantiek vaak van de foto's. De kalender geeft de vrouwenliefde weer op een artistieke, sensuele en vooral geloofwaardige manier", aldus het persbericht.

"Het is enerzijds een reactie op het overaanbod aan vulgaire, haast pornografische, vrouwenkalenders en anderzijds een poging om het eenzijdige stereotype beeld van de lesbienne te doorbreken", voegt Cristina de la Madera, fotografe en bedenkster van de L-Calender toe.

De L-Calender is verkrijgbaar via de website van de la Madera.

NIET TE MISSEN