Henin en Darcis tegen Djokovic en Ivanovic

Justine Henin en Steve Darcis hebben het niet getroffen tijdens de loting voor de Hopman Cup in het Australische Perth. Voor het officieuze WK voor gemengde landenteams, dat doorgaat van 1 tot 8 januari, zitten ze in groep A samen met Servië, Australië en Kazachstan.

ikerremans

Henin en Darcis moeten het dus opnemen tegen kleppers als Ana Ivanovic, Lleyton Hewitt en Novak Djokovic.

In groep B zitten Frankrijk, de Verenigde Staten, Italië en Groot-Brittannië. België werd zondag al aangeduid als vierde reekshoofd, en Servië als eerste reekshoofd. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië zijn respectievelijk tweede en derde reekshoofd.

In de Hopman Cup bestaat elk duel uit twee enkelspelen, een bij de mannen en een bij de vrouwen, en een gemengd dubbelspel. De winnaars van de twee groepen spelen op 8 januari de finale. De rest van het programma wordt dinsdag bekendgemaakt.

Groep A:

Servië: Ana Ivanovic, Novak Djokovic België: Justine Henin, Steve Darcis Kazachstan: Yaroslava Shvedova, Andrey Golubev Australië: Alicia Molik, Lleyton Hewitt

Groep B:

Verenigde Staten: Serena Williams, John Isner Groot-Brittannië: Laura Robson, Andy Murray Frankrijk: Kristina Mladenovic, Gael Monfils Italië: Francesca Schiavone, Potito Starace