Steekpartij Deurne: vader blijft aangehouden

De 52-jarige man die zaterdagavond in Deurne zijn zoon neerstak, blijft aangehouden. Dat heeft het parket van Antwerpen zondagavond bekendgemaakt.

kscherpenberg

De vader kreeg zaterdagavond in zijn huis aan de Vorsenkweekstraat in Deurne ruzie met zijn zoon. Een vechtpartij tussen de twee ontaardde in een steekincident.

"De vader, een Belg van Joegoslavische origine, was zaterdagavond iets gaan drinken op café. Toen hij rond 23 uur thuiskwam, ontstond er een ruzie tussen de vader, de moeder en de zoon van het gezin", vertelt parketwoordvoerder Paul Van Tighchelt. "Die ruzie ontaardde al snel in een vechtpartij en op een bepaald moment greep de vader een mes en stak hij zijn zoon neer."

De 28-jarige jongen werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, maar hulp kon niet meer baten. Hij overleed aan zijn verwondingen. Ook de vader en de moeder hadden verzorging nodig.

De vader mocht zondagnamiddag het ziekenhuis verlaten. Hij werd daarna voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Die heeft beslist om hem aan te houden.

Het parket kent het gezin. In verleden was er al eens sprake geweest van intrafamiliaal geweld.

Beeld: BFM

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio