De Bie neemt Antwerpse drukkerij over

Print
Lier - Groep Drukkerij De Bie uit Duffel heeft alle druk- en kalenderactiviteiten van Stockmans nv uit Antwerpen overgenomen.
"We hebben deze activiteiten gebundeld in de nieuwe fusievennootschap Stockmans Kalenders bvba, een aparte businessunit binnen de groep De Bie.
Bruno Devos zal deze nieuwe entiteit leiden. Hij was zaakvoerder bij Stockmans en komt samen met drie werknemers mee over naar Duffel. Dat betekent dat de groep De Bie nu 45 werknemers telt", zegt Bart De Bie.

"Stockmans nv was met Stockmans Kalenders een begrip in gespecialiseerde kalenderprojecten en grafische producten met wire-bind. Dat kwalitatief imago wordt versterkt door het samengaan met De Bie. Na de overname van drukkerij Albatros uit Boechout in 2008 en de talrijke investeringen in nieuwe technologie kan de groep De Bie nu een bijkomende specialisatie toevoegen aan haar uitgebreid dienstenpakket. De overname laat Stockmans bvba dan weer toe om verder te ontwikkelen in innovatieve applicaties via websites", benadrukt Bart De Bie.

Drukkerij De Bie is een familiebedrijf dat in 1922 in Lier werd opgericht.
Het wordt geleid door Johan en Bart De Bie, de vierde generatie. De gecumuleerde omzet bedroeg vorig jaar negen miljoen euro. Het bedrijf verhuisde in 1995 naar de Nijverheidsstraat 6 in Duffel. Stockmans nv werd in 1875 opgericht.

CHRIS VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio