Klassieke muziek brengt twee keer geld op voor goed doel

Print
Kalmthout - De komende weken vinden er in de Sint-Jozefkerk van Heide twee concerten plaats waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

De befaamde violisten Henry Raudales en Katarina Bassez treden op 15 oktober om half negen ’s avonds op met hun ensemble Enkabara in de kerk. Dit al voor de vijftiende keer. Weinig mensen weten dat dit koppel dat internationale faam geniet, Vlaams is.

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar vzw De Brug, een organisatie die al sinds 1976 internationale ontwikkelingssamenwerkingsprojecten steunt. Kaarten kosten 14 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Bestellen op 03- 666.72.94 of via adrienneribbens@ telenet.be.

Vrouwenkoor

Het vrouwenkoor Voces Aequales, onder leiding van de Antwerpse sopraan Cristel De Meulder brengt op vrijdag 19 november om acht uur ‘s avonds muziek van Hildegard von Bingen, Bach en Schubert.

Het koor wordt begeleid door Bob Van de Velde, Kris Meirsman, Hanna Grociak en Guido Van der Veken. De opbrengst van het benefietconcert gaat naar de vzw Shisha Seva- Peterschap India, die zich bezighouden met onderwijs voor kansarme kinderen in India. Kaarten kosten tien euro in voorverkoop en twaalf euro aan de kassa. Bestellen op 03-666.07.44 of emmavanderkaden@ skynet.be.

SDK

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio