Phaedra Hoste opent interieurshop in Antwerpen

Phaedra Hoste opent interieurshop in Antwerpen

Phaedra Hoste opent interieurshop in Antwerpen

Print
Phaedra Hoste heeft er een eigen zaak bij. Twee jaar geleden opende ze de hondenboetiek ‘Baziel en Blanche’, en vanaf morgen verkoopt ze meubelen en stoffen van de Nederlandse interieurdesigner Eric Kuster.

“Beeld je de luxueuze suite van een tophotel in en je krijgt een idee van Eric zijn stijl”, schetst Phaedra Hoste ‘Metropolitan Luxury Antwerp’, de interieurzaak die ze morgen samen met Eric Kuster en tv-interieurvormgever Christophe Aertssen opent aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen.

“Ik leerde Eric kennen op een beurs in Moskou en was onmiddellijk gecharmeerd door zijn stijl: glamoureus, comfortabel en sensueel. De manier waarop hij materialen en kleuren combineert, is heel vernieuwend”, vindt Phaedra. Zijzelf gaat in de winkel staan, de ontwerpprojecten opvolgen en de pr verzorgen.

Eric Kuster maakte de afgelopen twee decennia furore met zijn eigen stoffen- en meubelcollecties en interieurontwerpen en is een van de meest gevraagde designers door de internationale supersterren. Hij richtte onder meer de lofts van R&Bsterren NAS en Kelis in. De richtprijs voor een luxeuze zetel van Kuster is 9.000 euro.

GDEW

Metropolitan Luxury Antwerp,
Mechelsesteenweg 30-32,
www.erickuster.com

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio