Veertiger slaat vriendin dood

Veertiger slaat vriendin dood

Veertiger slaat vriendin dood

Print
Een 43-jarige man heeft zich zondagavond spontaan bij de Antwerpse politie aangegeven nadat hij zijn vriendin in elkaar had geslagen, met de dood tot gevolg. Uit de autopsie blijkt dat de vrouw niet enkel een zwaar schedeltrauma had, maar ook gebroken ribben en verwondingen aan de armen. De man werd maandagmiddag aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij is reeds gekend voor zedenfeiten.

De verdachte klopte omstreeks 23 uur aan bij het politiecommissariaat van de zone City. Hij liet een verwarde indruk en vertelde aan de agenten dat hij zijn vriendin op haar appartement in elkaar had geslagen en niet zeker wist of ze al dan niet dood was. Bij controle werd het levenloze lichaam van een vrouw, een Belgische van 46 jaar, aangetroffen. Ze had zware verwondingen aan het hoofd.

De onderzoeksrechter stapte in de nacht van zondag op maandag ter plaatse af. Uit het verdere onderzoek is gebleken dat de verwondingen van het slachtoffer reeds enkele dagen voordien werden toegebracht. De Roemeen heeft de feiten bekend en verwezen naar problemen in de relationele sfeer.

Het onderzoek naar de precieze omstandigheden en het ogenblik van het overlijden loopt voort.

.

Nu in het nieuws