Veertiger slaat vriendin dood

Veertiger slaat vriendin dood

Veertiger slaat vriendin dood

Print
Antwerpen - Een 43-jarige man takelde donderdag zijn 46-jarige Belgische vriendin zwaar toe. Zondag deed hij aangifte van de feiten. De politie vond haar dood in haar appartement. De feiten gebeurden in wijk Stuivenberg.

“Zondagavond om 23u meldde zich een Roemeen van 43 jaar op het politiebureel”, zegt parketwoordvoerder Paul Van Tigchelt. “Hij liet een verwarde indruk, maar zei zijn vriendin op haar appartement te hebben geslagen en niet te weten of ze dood was. Op dat adres werd inderdaad het levenloze lichaam van een dame, een Belgische van 46 jaar, aangetroffen. Zij had zware verwondingen aan het hoofd.”

“De onderzoeksrechter stapte zondagnacht ter plaatse af. Uit het verder onderzoek is gebleken dat de verwondingen van het slachtoffer al enkele dagen voordien werden toegebracht. Deze slagen werden door de verdachte bekend en zouden volgens hem te situeren zijn in de relationele sfeer. Uit de autopsie is inmiddels gebleken dat de vrouw niet enkel een zwaar schedeltrauma had, maar ook gebroken ribben en verwondingen aan de armen. De Roemeen is aangehouden”, aldus de parketwoordvoerder.

AK

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio