Seks & Relaties

10 gruwelijke dingen die vrouwen mannen aandoen

Print

10 gruwelijke dingen die vrouwen mannen aandoen

Het zijn altijd de mannen die bekritiseerd worden in een relatie als niet sociaal of emotioneel genoeg. Maar stiekem kunnen vrouwen er ook wat van. Fox News zette de 10 meest gruwelijke dingen die vrouwen mannen aandoen op een rijtje.

Gsm-nummers

Wanneer een man al zijn moed bijeen heeft geraapt om een vrouw haar telefoonnummer te gaan vragen, geven heel wat dames stiekem een fout nummer door. Zo moeten ze niet zeggen, dat ze niet geïnteresseerd zijn, maar geven ze de man wel valse hoop.

Gratis drankjes

Sommige vrouwen gaan op stap in de wetenschap dat ze zo weinig mogelijk geld gaan uitgeven. Ze spreken mannen aan om ermee te flirten, gratis drankjes te krijgen en vervolgens snel weg te gaan.

Vervangman

Je komt net uit een relatie en wilt niet alleen zijn. Dan ga je als vrouw gewoon even naar een café en pik je een man op. Niet voor de grote liefde, maar gewoon om je eventjes terug gewild te voelen. Eenmaal je iets beters tegenkomt dump je hem.

Manipuleren

Mannen haten vrouwen die wenen en doen er dan ook alles aan om dergelijke scenario's te vermijden. Heel wat vrouwen weten dan ook, dat wanneer ze de waterkranen openzetten, ze alles gedaan krijgen van mannen.

Kritiek

Mannen hebben een groter ego. Het is dan ook heel moeilijk voor hen om kritiek in het openbaar te verwerken. Toch vinden heel wat vrouwen het leuk om kritiek te geven over de man tegen vriendinnen als de partner er zelf bijzit.

Geweld

Sommige vrouwen denken dat het perfect normaal is om een man te slaan onder het motto: "ik ben een meisje, je mag me niet terugslaan".

Relatie

Sommige vrouwen blijven erg gesloten over hun persoonlijke leven. Ze vertellen gewoon niet dat ze reeds een relatie hebben en laten een vrijgezel alle moeite doen om de vrouw in kwestie te versieren.

Seks

Heel wat vrouwen gebruiken seks als drukkingsmiddel. Ze weerhouden seks wanneer ze niet tevreden zijn over het gedrag van hun partner en beloven terug pas seks te hebben wanneer hij zijn attitude verandert.

Testen

Vrouwen houden wel van een testje. Wanneer ze bijvoorbeeld weten dat de man in kwestie plannen heeft met zijn vrienden, kunnen ze al eens onverwachts bellen om te vragen of hij niet langskomt. Ze willen daarmee nagaan wie het belangrijkste is: de vrienden of zij.

Jaloezie

Vrouwen haten het wanneer mannen niet jaloers zijn en zullen dan ook alles doen om zich gewild te voelen. Daarom slaat een heel deel aan het flirten om haar partner jaloers te maken.

Lees ook:

Vreemdgaan voor dummies
Top 10: zo doet hij het het liefst!
'Vallei-orgasme' blijft uren door je lichaam golven
Top 10: vervelende dingen die gebeuren tijdens seks

NIET TE MISSEN