Lierse politie pakt weer drugdealer op

Het rechercheteam van de Lierse politie heeft dinsdagavond opnieuw een huiszoeking gehouden in een appartement in de Lierse binnenstad. Dit gebeurde in het kader van een onderzoek naar de verkoop van drugs door de eigenaar van de woning, een 31-jarige Lierenaar.

Van Rompaey Chris

Bij de huiszoeking van gisterenavond troffen de speurders ongeveer 3,5 liter GHB (Gamma-Hydroxy-Butyraat) of vloeibare XTC aan. De man had het goedje zelf aangemaakt. Daarnaast werd er ook een hoeveelheid cannabis en speed gevonden. In het appartement waren ook een aantal gestolen goederen terug te vinden. We zoeken uit aan welke diefstallen deze kunnen gelinkt worden", zegt woordvoerder Veerle De Vries.

De man werd onmiddellijk gearresteerd en is deze voormiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Mechelen. Hij werd aangehouden.

Dit is al de tweede keer in twee weken tijd dat door de politie van Lier een vermoedelijke drugdealer werd opgepakt. "Wij denken hiermee een duidelijke kaakslag te hebben toegediend aan een klein netwerk van lokale drugdealers", zegt Veerle De Vries.

Chris VAN ROMPAEY

(archieffoto)


MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio