Vrachtwagen gaat door middenberm op E19 in Loenhout

Op de E19 in Loenhout is woensdagmiddag in de rijrichting van Antwerpen een vrachtwagenchauffeur door de middenberm gegaan. De man zat gekneld, maar is ondertussen bevrijd. Door het ongeval is er hinder in beide rijrichtingen. Dat bevestigt Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeerscentrum.

jrosquin

Rond 11.45 uur kreeg de vrachtwagenchauffeur een klapband en begon te slingeren. De vrachtwagen ging door de middenberm en ramde onder meer een verlichtingspaal, alvorens te kantelen.

De chauffeur zat gekneld in de cabine, maar kon door de brandweer bevrijd worden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Door het ongeval was er zowel hinder in de richting van Breda als in de richting van Antwerpen. Een deel van de vrachtwagen stak door de middenberm op de linkerrijstrook in de rijrichting van Antwerpen. Daardoor moest alle verkeer in beide richtingen een tijdlang over een rijstrook. In de richting van Breda stond er een harmonicafile, die nog steeds niet helemaal is opgelost.

Foto: BFM

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio