Auto tweemaal gestolen

De lokale politie Grens stelt een onderzoek in naar een dubbele diefstal van een auto. Vlak nadat deze wagen was teruggevonden, werd hij opnieuw gestolen.

redactie

Drie weken geleden werd een blauwe volkswagen Fox gestolen gestolen in de Sint-Antoniusstraat. De dieven hadden eerst de sleutels van enkele fietsen en die van de personenwagen gestolen. Ze gingen met alles aan de haal. Vorige week zaterdag werd de auto 's nachts teruggevonden in de Albert Isackersstraat in Essen, niet ver uit de buurt. Uit de gegevens van de kilometerteller bleek dat de daders er ongeveer 600 kilometer mee hadden gereden. De wagen was in goede staat achter gelaten en de eigenaar was dan ook erg tevreden. Volgens de buren stond de auto er nog maar een dag.

De politie heeft de auto dan laten weg takelen naar Hoboken voor sporenonderzoek. Vrijdag werd hij vrijgegeven en kon de eigenaar de wagen ophalen. De auto werd weer netjes voor de eigen deur geparkeerd. Omdat de eigenaars vermoeden dat de dieven nog een sleutel hadden werd er een extra stuurslot bevestigd. Maar dat was blijkbaar niet genoeg. Want ’s morgens was de auto weer verdwenen. Het vermoeden dat het om dezelfde daders gaat is groot.

Kris Peeters
Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio