"Buitenaardse wezens hebben kernwapens onderzocht"

Buitenaardse wezens hebben Britse en Amerikaanse legerbases met kernwapens bezocht. Dat beweren ondermeer zes voormalige officieren. De getuigenissen van de betrokken militairen werden bij elkaar gebracht door onderzoeker en auteur Robert Hastings. Op dit ogenblik geeft de groep in Washington een persconferentie om te overheid ervan te overtuigen alle informatie aan het grote publiek bekend te maken.

ghouben

De groep heeft 120 getuigenissen van militairen die bevestigen dat er vreemde interventies waren in nucleaire kampen. Het eerste bezoek van buitenaardsen zou dateren van 1948 maar sommige verhalen gaan maar tot 2003 terug.

Op prnewswire kunt u de lijst raadplegen met de officieren rond kapitein Robert Salas en gepensioneerd luchtmachtkolonel Charles Halt.

De getuigen hebben het over buitenaards bezoek in de VS en Groot-Brittannië. De aliens zouden zelfs één keer geland zijn in een Britse basis. "Het gaat over onbekende vliegende objecten. De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen", zegt Robert Salas in de Britse media.

Salas heeft naar eigen zeggen zelf buitenaardse wezens gezien 16 maart 1967 in de Malmstrom basis in Montana. "Ik had dienst toen het object boven de site kwam zweven. En een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn". Hij kreeg het bevel er nooit met iemand over te praten.

Charles Halt zou een UFO gezien hebben nabij Ipswich en nadien hoorde hij op de militaire radio dat buitenaardse wezens nabij de opslagplaats voor kernwapens geland waren. In veel van dergelijke gevallen werden er onverklaarbare haperingen vastgesteld in de nucleaire installaties.

Halt en Salas maken zich sterk dat ze onthutsende details zullen bekend maken en een inzicht zullen geven in de manier waarop de militaire overheden hiermee omgingen.

(Foto: Archiefbeeld, wolkenformatie die aan een ufo doet denken)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio