Touring: "25 jaar te laat, maar beter laat dan nooit"

Mobiliteitsorganisatie Touring is verheugd met de beslissing van de Vlaamse Regering voor de Oosterweelverbinding. "Niets is slechter voor de Antwerpenaren dan niet beslissen", luidt het.

wverhaert

"Het Masterplan 2020 vormt een uitstekende basis voor het oplossen van de mobiliteitsproblemen in Antwerpen en omgeving. Er wordt rekening gehouden met de jarenlange verzuchtingen van de automobilisten en transporteurs. Wij willen dat iedereen zich nu neerlegt bij de beslissing.

Crimineel

"Het zou crimineel zijn dat actiegroepen nu door lange juridische procedures heel de boel laten aanslepen. De stijgende verkeerscongestie en de luchtvervuiling zullen dan voor hun rekening zijn."

Touring vraagt zich ook af in hoeverre het plan niet zal voorbijgestreefd zijn tegen de uitvoering ervan. "Er zullen immers veel meer elektrische wagens zijn en de klassieke auto's zullen veel properder zijn. Dit plan komt sowieso dus al veel te laat en de kostprijs loopt bijgevolg al genoeg op. Deze regering heeft tenminste de verdienste een beslissing te hebben genomen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER