Aftrap van de 'Air Sex'-competitie in de VS

Print
Luchtgitaar spelen is hier tegenwoordig ingeburgerd. In de Verenigde Staten is luchtseks op weg even populair te worden. "Als je seks hebt met een geit, wil ik zien dat je haar hoorns vastpakt. Ik wil zien dat de geit opgewonden geraakt", zegt organisator Chris Trew van een wedstrijd die op 9 oktober start in Williamsburg in New York.

De deelnemers moeten solo optreden en mogen geen rekwisieten gebruiken. Ze hebben enkel een soundtrack ter ondersteuning. Het klaarkomen moet gesimuleerd worden, niet dat jury echt zal controleren of u inderdaad veinst, maar eerlijk is eerlijk.

Alle facetten komen aan bod: de ontmoeting, de verleiding, het voorspel en tenslotte de geslachtsgemeenschap. Dat levert soms hilarische beelden op. De video hieronder van een eerdere uitgave van de wedstrijd in Austin geeft een goed beeld van wat het publiek mag verwachten.

"Je moet je verkleden, een plan hebben en er 100 procent voor gaan", aldus Chris Trew in The Brooklyn Paper. De winnaar van de manche in Williamsburg mag later meedingen voor de wereldtitel in Austin, Texas.

MEEST RECENT