Dakloze man gewond na overval

Print
Antwerpen - Een 55-jarige dakloze man is maandagnammidag met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij in elkaar werd geslagen door een andere man, die de dakloze wilde bestelen. Dat meldt de lokale politie.

Maandagnamiddag werd een ziekenwagen gezonden naar de Van Arteveldestraat waar een gewond persoon op de grond was gevallen. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit Rumst, werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Daar bleek dat hij was gewond aan het hoofd, de armen, zijn borstkas en zijn pols, en dat bovendien zijn linkerschouder was gebroken.

Overval

De man, die ietwat verward was, bleek daags voordien te zijn overvallen terwijl hij lag te slapen in een portiek van een appartementgebouw in de Van Wesenbekestraat. Het slachtoffer is sinds korte tijd dakloos en had een slaapplaats gezocht.

Daar werd hij dan overvallen door een onbekende man die hem zijn horloge wilde afhandig maken. Er volgde een schermutseling waarbij hij dan zware klappen kreeg. Behalve zijn horloge ging de overvaller er met al zijn andere bezittingen (koffer met kledij, portefeuille met al zijn identiteitsdocumenten, bankkaarten, zijn geld en zijn gsm) vandoor.

Het slachtoffer was door de klappen die hij kreeg erg aangeslagen, was beginnen ronddolen en uiteindelijk was hij in de Van Arteveldestraat op de grond gevallen. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio