Appartement in Borgerhout onbewoonbaar na brand

Print
Borgerhout - Aan de Stenenbrug in Borgerhout heeft er maandagavond een brand gewoed in een appartement. De brandweer was snel ter plaatse en kon het vuur doven. Er vielen geen gewonden, maar het appartement is voorlopig onbewoonbaar. Dat meldt de lokale politie.

Gisteren, rond 19.00 uur, ontstond brand in een appartement op de tweede verdieping, Stenenbrug 138.

Het gebouw waar de brand ontstond was reeds voor de komst van de hulpdiensten volledig ontruimd. Boven een winkel op het gelijkvloers bevinden zich nog drie verdiepingen met telkens één appartement.

De brand was ontstaan in de keuken van het appartement op de tweede verdieping. De bewoonster had een knal gehoord, was gaan kijken en zag toen dat er brand was ontstaan. Ze verwittigde de andere bewoners en de hulpdiensten en iedereen kon zich uit de voeten maken. Niemand raakte gewond.

Na het blussen stelde de brandweerofficier vast dat de oorzaak een oververhitte kookplaat was geweest. Het appartement waar de brand woedde is voorlopig onbewoonbaar. Het getroffen gezin (moeder, vader en hun baby) kon voor de nacht terecht bij familie in Antwerpen.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio