Vrachtwagenchauffeur gekneld na kop-staartbotsing in Ranst

Vrachtwagenchauffeur gekneld na kop-staartbotsing in Ranst

Vrachtwagenchauffeur gekneld na kop-staartbotsing in Ranst

Print
Ranst - Op de E313 richting Antwerpen is er dinsdagvoormiddag een kop-staartbotsing geweest tussen twee vrachtwagens. De chauffeur van het aanrijdende voertuig zat gekneld en moet bevrijd worden door de hulpdiensten.

De vrachtwagenbestuurder merkte de ochtendfile te laat op en reed in op zijn voorganger. Hij zat gekneld en de brandweer had een uur nodig om de chauffeur te bevrijden. Hij werd met zware verwondingen, vooral aan de benen, overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is er al sinds vanochtend heel wat hinder voor het verkeer richting Antwerpen. De busstrook en rechterrijstrook zijn momenteel versperd. Het verkeer kon een tijdlang enkel over de linkse en middelste rijstrook. Daardoor staat er momenteel een file van 12 kilometer vanaf Massenhoven.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de E313 richting Antwerpen te mijden omdat het verkeersdeskundig onderzoek en de takeling nog wel een tijd in beslag kunnen nemen. Het verkeer dat vanuit Luik/Hasselt richting Gent moet, wordt aangeraden om via Brussel om te rijden.

Foto: BFM
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio