Celebs

Boer Gert uit 'Boer zkt vrouw' ernstig gewond na quad-ongeval

Print

Boer Gert uit 'Boer zkt vrouw' ernstig gewond na quad-ongeval

Boer Gert, een van de deelnemers uit het VTM-programma 'Boer zkt vrouw' is vroegtijdig met de opnames gestopt. De boer kwam ten val tijdens een opname met een quad en bezeerde daarmee zijn ruggengraat. Ook een van de deelneemsters, Sarah Perreman, raakte ernstig gewond.

"We waren buiten opnames aan het maken en plots vroeg de filmploeg of we eens met de quad een heuvel wilden oprijden. We hadden dat eerder al eens gedaan, maar nooit langs die steile kant. Ik denk dat ze de gevolgen niet goed hebben ingeschat. Niemand kon voorzien dat er een ongeluk van zou komen, maar kijk, het is wel gebeurd", vertelt Sarah Perreman tegen Dag Allemaal.

"Ik kwam samen met Gert onder de quad terecht. Ik voelde meteen dat er iets niet goed was, maar Gert was er zoveel erger aan toe", vertelt Perreman verder. Nadien blijkt boer Gert ernstig gewond te zijn aan zijn ruggengraat: twee van de uitstulpingen aan zijn ruggenwervels zijn afgebroken. Perreman blijkt dorsalgie te hebben, een algemene benaming voor rugpijn na een trauma. "Ik ben nu al drie weken thuis en moet ontstekingsremmers en spierverslappers nemen. Maar voor Gert is het allemaal nog veel erger. Hij zit volop in de oogsttijd en kan niets meer doen door zijn rug."

Een medewerker van VTM laat ondertussen weten dat de boer zo woest is geworden door het ongeval, dat hij alle opnames meteen annuleerde. De kijkers zullen dus geen happy end te zien krijgen bij boer Gert uit Amerika.

NIET TE MISSEN